Черен хайвер от есетра

Днес хайверът освен една от най-изисканите храни, е и доказано най-хранителният рибен деликатес,. Сервира се в екстравагантни варианти със стафиди, ананас, сирене и хлебче или парченца зеленчуци. Познавачите знаят, че хайверът се опитва с дървена, перлена или рогова лъжица, но никога със сребърна, защото този метал разваля вкуса на хайвера.

Черният хайвер на BULGARIAN STURGEON CAVIAR - и 100% натурален – естествен природен продукт, произведен в чистите води край река Марица в екологична зона НАТУРА 2000 във ферма за есетра. Нашата ферма използва естествените природни дадености, за да произведе луксозен хайвер с перфектно балансирана текстура, аромат и вкус. Произвеждаме спазвайки стандартите за екология в екологичната зона. Хайверът на BULGARIAN STURGEON CAVIAR предизвиква копринено усещане в устата, свеж на носа и нюанс на океан на небцето.
Отглеждането на есетрови риби във ферма помага за запазване на дивата популация на есетрата. Ние се грижим за околната среда както и за природата около нас с уважение. Ето защо сме избрали да произвеждаме хайвер в наши собствени рибни басейни, защитени и контролирани, за да се запази равновесието на видовете. Съвременните технологии за рибни стопанства правят нашите съоръжения екологично устойчиви  и отглеждаме  превъзходни есетрови видове, почти така, както в дивата природа.

ЛУКСОЗНИЯТ ВКУС НА ПРИРОДАТА

За разлика от повечето  хайвер на пазара,  BULGARIAN STURGEON CAVIAR  не слага подписа си върху хайвер закупен от анонимни международни производители и препродаден под марката на компанията.  Фирмата разполага със  собствена  ферма  и добива хайвер, който продава под марката BULGARIAN STURGEON CAVIAR. Целта на фирмата е да постигне най-високо качество на продукта и за тази цел се извършва ръчно опаковане  в контролирана среда.   Хайверът  се осолява в съответствие с  традиционния руския метод - Malossol (малко количество сол);. Ние подписваме продукта с нашата собствена марка, марка за високи постижения, с разпознаваем стил, - като качеството на хайвера, ние го предлагаме в две селекции.

 

 

PREMIUM QUALITY

Нашият  най-високо качество хайвер е свеж, леко подсоленият хайвер има чист аромат, и дълъг, интензивен вкус. Вкусът е мек, фин и елегантен с краен ароматен свеж нюанс. Това е невероятно усещане за сетивата и  най-добре се консумира без или с леки съпровод, като Блини или прясна сметана за пълно удоволствие може да прибавите и шампанско.

 

 

 


 

Сертификати и Гаранции
Нашият хайвер е 100% натурален и устойчив, без добавки, различни от сол. Той е напълно свободен от антибиотици, хормони, изкуствени оцветители, химикали и консерванти.
Когато купувате BULGARIAN STURGEON CAVIAR с оригинален етикет, ние гарантираме, че хайверът е CITES лицензиран (www.cites.org). Етикетът отбелязва указанията на "Конвенцията за международна търговия със застрашени видове от дивата фауна и флора" (CITES), които се използват в целия свят като задължително за есетрови хайвер. Това е единственият начин потребителят да разберете за вида есетра, от която е хайверът, неговия произход, дива или отглеждана във ферма есетра, страната на произход, годината на производство, производител и партида.